Önkormányzat

Szolgáltatások Önkormányzatok részére

A települések jelenlegi energiagazdálkodási helyzetét vizsgálva megállapítható, hogy az alkalmazott berendezések, technológiák felújítása korszerűsítése elengedhetetlenné vált, illetve bizonyos felhasználói helyeken, belátható időn belül korszerűsítésre szorul. A jelenlegi elavult, jelentős energiafelhasználással működő eszközök és berendezések nem teszik lehetővé a hatékony energia- és költséggazdálkodást, nem felelnek meg az Európai Unió szabványainak, valamint jelentős tételt képez működtetésük az Önkormányzatok költségvetésében.

A Fény-Invest Zrt felkészült arra, hogy jelentős segítséget nyújtson az Önkormányzatok energetikai beruházásaihoz villamos és kalorikus rendszerek korszerűsítéséhez, az üzemeltetés is felvállalva. További előnye lehet a saját beruházásokkal szemben, hogy a felmerülő költségeket a keletkező energia-megtakarításból lehet finanszírozni, így a forrásokat más, vissza nem térülő beruházásokra lehet fordítani.

A Fény-Invest Zrt a pályázat előkészítésétől, a közbeszerzési eljárások bonyolításán át a törvény adta lehetőségekkel élve a kivitelezésig, finanszírozásig terjed attól függően, hogy a pályázatok elkészítésében illetve előkészítésében milyen mélységben veszünk részt. A legoptimálisabb támogathatósági rendszer kidolgozása után a beruházásra és finanszírozásra egyedi megállapodások készülnek.

Ajánlati csomagjaink:

 • Consulting
 • EU pályázatkészítés
 • ESCO finanszírozás
 • EIB megállapodás
 • Üzemeltetés
  Üzemeltetés

  Tiszalök, Nagyhalász, Besenyszög településeken a közvilágítás üzemletetése
  Nyíregyháza 101 intézmény villamos energia gazdálkodása

  EU pályázat

 • Baktalórántháza
 • Jászladány
 • Tiszakécske intézményeinek világításkorszerűsítése

  ESCO finanszírozás

  Nyíregyháza 101 intézmény világításkorszerűsítése
  A korszerű világítás jobb megvilágítás mellett 61 % villamos energia megtakarítást eredményezett

  A szolgáltatásokal kapcsolatos információk elérhetőek:

  Székely Attila
  tel.: 06-52-536-842
  Internettelefon: 06-21-2222-009
  e-mail: szekely.attila@fenyinvest.hu